Pages

1 Ekim 2012 Pazartesi

ABD Doğu Kıyı Turu 5, Norfolk, Virginia Beach

Norfolk,VA

Washington DC öncesi son durağımız Virginia eyaletine bağlı Norfolk şehri ile Virginia Beach oldu. Geç saatte geldiğimiz Norfolk'da downtown da bir otelde konakladık. Ertesi sabah yürüyerek şehir turu yaptık. Hava soğuk ve sokaklar da çok cansız olunca gezimizi kısa sürede tamamladık. Norfolk'da büyük bir deniz üssü ve sanırım çok büyük de tersaneler bulunuyor. Şehre girdiğinizde bunun etkisini hemen her yerde hissediyorsunuz. Sahilde ünlü ve de emekli bir savaş gemisi yapılan bakımdan sonra sergileniyor.


Norfolk downtown da yürürken her yerde duyduğumuz aynı klasik müziğin nerden geldiğini anlamaya çalışırken, sokak ve cadde direklerinde asılı olan  hopörlörleri görünce şaşırdık. Şehirde klasik müzik yayını yapılıyordu sokaklarda :))

Şehirden bir kaç foto...




Virginia Beach,VA

Norfolk ile virginia beach birbirine çok yakın, yarım saatlik bir mesafe. Plajları ile meşhur bu şehir Aralık ayında nasıldır acaba? Gerçekten harika plajları vardı ama o mevsimde yüzenler için değil sörf yapanlar için. Biz de o soğuk sularda sörf yapanları hayranlıkla seyrettik.

 
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder